sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hetki lyö.

Huomenna se on sitten menoa. Asiat Suomessa järjestetty. Asunto on seuraavaa asukkia varten tyhjennetty ja siivottu. Matkaoppaat on luettu. Espanjan epäsäännöllisiä verbejä on taivuteltu. Läksiäiset biletetty. Itkuisia haleja on vaihdettu. Äärimmäinen ähky äidin lihapatojen ääressä check. Lähes itseäni isompi rinkka on pakattu (lue: nyrkeillä tungettu täyteen) joka nyt eteisessä odottelee reissaajaansa.

Jännittääkö: EI!! Tajuntaani ei vielä juurikaan ole iskenyt ajatus, että seuraavat 6-7 kuukautta lähes kaikki tuttu ja turvallinen ympäriltäni häviää ja arkiset rutiinit heitetään ylösalaisin.Sen sijaan tilalle tarjotaan elämäni tähänastisesti suurinta seikkailua. Tänään rinkkaa pakatessa suunnittelin jo seuraavaa reissua, johon äiti tyttärelleen tokaisi, että jos nyt kuitenkin ensin hoitaisit tämän kunnialla kotiin. Minulla on kuitenkin sellainen tunne, että this is just the beginning...Ehkäpä ne perhosetkin löytävät tiensä vatsaani viimeistään huomenna lentokentällä :)

Pidemmittä puheitta, Latin America: I'm ready for you! 

Näihin Mark Twainin sanoihin ja osuvaan biisiin päätän tämän tekstin. Palaillaan seuraavan kerran maailman toiselta puolen, toivottavasti kuvien kera! 

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."
- Mark Twain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti